İçeriğe geç

İç İletişimin Geleceği Webinarı

Kurumsal iç iletişim planlarınızı nasıl oluşturmalısınız?

WEBİNARIN AMACI

Değişmeyen tek şey değişim olduğunda, tek yol çevikliktir. Artık işletmeler, en acil sorunlarının çözülmesine yardımcı olmak için iç iletişim ekiplerine her zamankinden daha fazla güveniyor. İş sürekliliği savaşının ön saflarında yer alan şirket içi iletişimle birlikte, 2021 ve sonrasında çalışanların katılımını sağlamak için bir strateji geliştirme baskısı devam ediyor.

Başkalarının başarısızlıklarından ve başarılarından öğrenmek, yeni durumda uyumlanmanın en iyi yoludur. Bu nedenle, yeni iç iletişim dalgasını ve işin geleceğini güçlendiren stratejileri tartışmak için ön cephede endüstri uzmanları ve kurumsal iç iletişimcilerden oluşan bir paneli bir araya getirdik.

Konuşmacılar

Elif Şanlıer

BİS Değişim

Kurucu

Didem Oral

Arzum

CHRO

Neler Konuştuk?

  1. İç iletişimin değişen rolü: iç iletişimin etkinliğini artırmak için stratejik önemden nasıl yararlanılır
  2. Çalışan ihtiyaçları: Çalışan ihtiyaçları nasıl değişti ve çalışanlar dahili iletişim ekiplerinden ne istiyor?
  3. Ön safları dahil etmek: Ön saflardaki çalışanları nasıl destekleyebiliriz, yoğun bir aksama döneminde onları güvende, bilgili ve bağlı tutarak nasıl destekleyebiliriz?
  4. Teknoloji: Teknoloji ortamımız nasıl olmalı? Verimliliği artırmak için hangi araçlara güvenebiliriz ve BÜYÜK zorlukların üstesinden gelmek için intranetlerimizi nasıl optimize edebiliriz?
  5. Kültür: çeşitlilik, kapsayıcılık ve refah etrafında ortaya çıkan kültürel zorlukları keşfetmek; Kültür bekçileri kimlerdir ve kültürel amaçların ilerlemesinde dahili iletişimin rolü nedir?